Dahliamarkt 15, 16, 17 april (Pasen)

Dahlia’s komen uit Mexico. Daar is het een vaste plant. Hier in de Bourgogne zijn dahlia’s niet winterhard. U moet ze dus elk jaar direct na de eerste nachtvorst opgraven en vorstvrij bewaren. Misschien veel werk, maar in ruil daarvoor krijgt u bloemen vanaf juli tot aan de vorst. Hoe meer u plukt hoe meer bloemen u krijgt. Heeft u uw dahlia’s van vorig jaar bewaart in uw vorstvrije kelder? Deze maand kunt u beginnen met voortrekken: plant de dahlia’s in potten en zet ze in het licht op een vorstvrije plek. Half mei, als de kans op vorst voorbij is, plant u ze in uw tuin.

Dahliamarkt 15, 16 & 17 april (Paasweekend)

In het weekend van 15, 16 en 17 april (Paasweekend) hebben we verschillende dahlia’s op voorraad. De dahlia’s uit de Karma serie zijn met hun lange stevige stelen zeer geschikt als snijbloem. Zoekt u andere variëteiten? Schroom niet om contact met ons op te nemen (vóór 27 maart).

Al deze dahlia’s kosten € 3,50 per stuk:

Zolang de voorraad strekt!

Laat wat van je horen

*